Casper Excalibur G915 Intel Core i7 13620H RTX 5060 alınır mı?

dejavu178

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, bu cihaz hakkında herhangi bir inceleme yok, YouTube'da G915 adı altında hiçbir sonuç dahi bulamadım. Şu an bayağı bir indirime girmiş gözüküyor Hepsiburada üzerinde;

Bu cihaz alınmaz mı arkadaşlar. İki kez GameGaraj 5060 X7t modelinden aldım ikisinde de RAM'lerde sorun yaşayıp iade ettim tavsiye etmiyorum. Hani başıma daha kötü ne gelebilir ki? Yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam vade farksız taksitle taksitle almam gerekiyor + sonradan upgrade yapmak istemiyorum en kotu 32+1tb lazım stock olarak. bunları bende görüyorum forumda tonla paylaşılıyor malum :d lenovonun bu yeni serilerde 24gb a odaklanmış olmasını hiç beğenmedim ki bu zamana kadar böyle bir teknoloji de yoktu bildiğim kadarıyla 12 ramler yeni çıktı. Render ve grafik programları odaklı kullanıcam 16 yetmiyor şuan 24te çok uçurum bir fark değil bildiğim kadarıyla

SSD ve RAM yükseltilebilir şeyler. Fakat cihaz kalitesini, soğutmasını, marka kalitesini, işlemci farkını değiştiremezsiniz, yükseltemezsiniz.

SSD ve RAM yükseltilebilir şeyler. Fakat cihaz kalitesini, soğutmasını, marka kalitesini, işlemci farkını değiştiremezsiniz, yükseltemezsiniz.
böyle bir yorum geleceğini tahmin ettim. haklısınız bi kasımı bekleyeyim ben yine de, güzel bi indirim denk gelirse lenovo tarafına yönelmek daha mantıklı olacak.

Yanlış bilgi
Bu kasayı beğendim aklımda Legion var ama gidip geliyorum. Casper sitesinde bu kasada yaptıklarını açıklamış soğutma sistemi metal kasa hafiflik vs. GameGaraj'a güvenip almışsın Casper'i gözü kapalı alabilirsin.

Kutusuz fason gelen ürünler sıkıntılı olabiliyor.
Parçaları daha ucuza getirip daha pahalıya satmak basit bir matematik sadece
Fiyat performans adı altında 2-3 kişi reklamı ile biraz da sponsorlu Google reklamları vs.
istedikleri satışlara ulaştılar ama iadeside çok fazla malum markanın...

Casper almayı düşünürsen alabilirsin.
HP - Lenovo - ASUS RTX5000 serisi olan modellerden bahsediyorum sadece.
32 GB altı önermiyorum. Eğer 12+12 alırsan ileride 16+16 almak zorunda kalacaksın. 16 GB tek slot RAM'li cihaz alırsan yükseltmesi daha kolay olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
32 GB altı önermiyorum. Eğer 12+12 alırsan ileride 16+16 almak zorunda kalacaksın. 16 GB tek slot RAM'li cihaz alırsan yükseltmesi daha kolay olur.

Yanlış bilgi. Uygun CL ve MHz değerlerine sahip olduğu sürece 12+16 kullanılabilir yani başka boyuttaki RAM'ler takılıp kullanılabilir. İlla 16+16 almak zorunda değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…