D Dellendimbak1 Kilopat Katılım 5 Haziran 2017 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2018 #1 GPU Memory Clockg GPU Core Clock İkisi de 0 MHz gösteriyor. Acaba nedens? Casper Excalibur'un kendi programında 0 MHz gösteriyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2018
GPU Memory Clockg GPU Core Clock İkisi de 0 MHz gösteriyor. Acaba nedens? Casper Excalibur'un kendi programında 0 MHz gösteriyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
MuX Megapat Katılım 16 Haziran 2015 Mesajlar 683 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Vatican City 9 Ağustos 2018 #2 Dellendimbak1 dedi: GPU Memory Clockg GPU Core Clock İkisi de 0 MHz gösteriyor. Acaba nedens? Casper Excalibur'un kendi programında 0 MHz gösteriyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Programda hata olabilir. GPUz ile de dener misiniz?
Dellendimbak1 dedi: GPU Memory Clockg GPU Core Clock İkisi de 0 MHz gösteriyor. Acaba nedens? Casper Excalibur'un kendi programında 0 MHz gösteriyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Programda hata olabilir. GPUz ile de dener misiniz?