Casper Excalibur hakkında ne düşünüyorsunuz?

İki tane daha ekran görüntüsü ekledim çok takmamak gerekiyormuş. Genelde takmıyorum ama belki bir umut arkadaşı aydınlatabilirim diye düşünmüştüm. Zaten son iki ekran görüntüsü özetliyor olayı.

YouTube kanalları da bir ürünü incelerken her zaman doğruyu söyler asla reklam için sahtekarlık yapmaz zaten. Çok doğru. İzoly'yi öven kanallara da inanır bu o zaman. Çok iyi (!) olduğunu söylüyorlar çünkü.

Kalitesiz ve soğutması berbat.

Arkadaşa biraz sinirlendim ondan dolayı açtım
Hocam üzülmeyin 12 yaşındayım ve sinirde taaa blog girdimi silmeye kadar varacaktım. Ha tabi iyi yorumlarda var. Okursanız sakinliğin başka bir boyutuna erişebilirsiniz sanırım . Link: C4 Etkisi

Gerçekten YouTube yorumlarındaki cahillerden daha cahili yok. Allah kimseye göstermesin. Bir ara ben de tartışıyordum biriyle. Türk insanı asla kazıklanmaz, asla kötü ürün almaz, alsa ve kötü bir ürün olduğunu bilse onu sonuna kadar savunur çünkü para vermiştir. Onlara göre dünyanın en iyi bilgisayarı o çöp Excalibur, ve bu değişmeyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…