Casper Excalıbur İçin Soğutucu Önerisi

Titans

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Ben Casper Excalıbur 17.3 inç kullanıyorum malum Casper olunca biraz ısınıyor ama genede oyun performansı iyi.

Bana iyi bir soğutucu önerebilir misiniz? 700 liraya kadar bütçem var.

Teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Deep Cool N8 Ultra Alüminyum 140mm Çift Fanlı Notebook Soğutucusu - n11.com

Bunu öneririm. 4 aydır falan kullanıyorum. Bunu almadan önce Zalman ZM-NC2000 kullanıyordum. O da efsanevi bir soğutucudur. 2011-2018 arası kullandım, 3 laptop değiştirdim bana mısın demedi ve çok iyi soğuturdu. Artık üretilmiyor ama ona benzer bir NC-2000 çıkardılar ama aynı değil eskisiyle, o kadar etkili değil. DEEP COOL N8 ULTRA'yı gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. En az eski Zalman ZM-NC2000 kadar etkili hatta daha iyi soğutuyor. 115CFM hava akımı var, diğerleriyle karşılaştırabilirsiniz şu an alabileceğiniz en yüksek hava akımına sahip. Bazı soğutuculara elinizi tuttuğunuzda hava veriyor mu vermiyor mu belli olmuyor. Bu cihaz öyle değil. Tamamen alüminyum, hissiyatı gayet güzel. Hem de gri olması sizin cihazınızla uyum sağlayacaktır. Memnun kalacağınızdan eminim benim gibi.

Bu cihazla ilgili forumda olan bir konu okumak isterseniz:
[Alındı] Deep Cool N8 Ultra Notebook Soğutucu

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı