Casper Excalibur kasaya HDD eklemek

Nicat_94

Decapat
Katılım
25 Nisan 2019
Mesajlar
16
Herkese selam. Biraz acemice gözüksede çok basit bir sorunla karşı karşıyayım. Birkaç gün önce Casper Excalibur E600 masaüstü bilgisayar satın aldım. Bilgisayara yeni HDD eklemem lazım ama alt tarafta olan HDD bölümüne bir türlü ulaşamadım. Teknik servisi aradım bu konuda sözlü veya görüntülü yardımcı olamıyoruz dediler. İlla bilgisayarı servise götürmem gerekliymiş ama bir HDD eklemek için servise götürmek çok saçma geldi bana. Bu kasayı kullanan birisi bana yardımcı olursa çok sevinirim. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kasanın arka(camsız) tarafını açıp fotoğraf atabilir misiniz?

Güncelleme: nette bulduğum fotoğraf bu şekilde. Tüm kapakları açıp ön paneli sökmeniz gerekiyor biraz kaba kuvvet uygulayın zor çıkar.

1625959757414.png
 
Kasanın arka(camsız) tarafını açıp fotoğraf atabilir misiniz?

Güncelleme: Nette bulduğum fotoğraf bu şekilde. Tüm kapakları açıp ön paneli sökmeniz gerekiyor biraz kaba kuvvet uygulayın zor çıkar.

Eki Görüntüle 1103490

Bu resmi daha önce bende gördüm ama ön tarafki kısmı bir türlü çıkaramadım. Biraz daha güç versem kırılacak gibi oluyor.
Arkadaşlar sorunu çözdüm aynı sorunla karşılaşan birisi olursa diye buraya yazıyorum.
Çözüm aslında çok basit. Ön taraf kapak alttan çekince açılıyor ama biraz güç uygulanmalı. Fazla güç uygulayıp kırmamaya dikkat etmek lazım tabi. Ben ilk başta yanlardan tornavidayla gevşeterek açtım.
 

Dosya Ekleri

  • IMG_20210711_124834.jpg
    IMG_20210711_124834.jpg
    102,4 KB · Görüntüleme: 85
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı