Casper Excalibur klavye ışığı vs Monster klavye ışığı

Excalibur laptop klavye ışığını yetersiz bulanları okudum acaba bulundukları ortamdanda olabilirmi güneş vuran yerdemi bakıyorlar laptoba

Bütçen 30 aşağındaysa G870 en iyi tercih olacaktır Casper ve Monster arasından.
30 üzeri ve Excalibur G911 güzel bir model beğendim

Casper daha iyi sanki ?

Excalibur laptop klavye ışığını yetersiz bulanları okudum acaba bulundukları ortamdanda olabilirmi güneş vuran yerdemi bakıyorlar laptoba

30 üzeri ve Excalibur G911 güzel bir model beğendim

Monster ürünleri F/P değil ve daha 4000 serisi çıkmadı, Casper RTX 4060 modeli en iyi tercih olacaktır. @NamesiS5050

Dosya Ekleri

• t7-v25.-tiny-1.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 42
  • g911-urun-listeleme.png
    295,7 KB · Görüntüleme: 34
Attığınız Excalibur G911 modelini beğendim zaten bi tartışmamda Rtx 4000 serisi 13. Nesil islemcilerle termal ısı borularının arttığıni söylemişti biri ısı durumuda yaşamayacağımı düşünüyorum ve Excalibur RGB kalvye fotoğraflarında cazip duruyor ama gerçek foto görüp iyice emin olmak istiyorum

Sonuç olarak, 3060 Monster'e o kadar verilmez.

Ben RTX 4060 modelini kullanıyorum ışıklar monstera göre daha baskın.
Foto atma şansınız varmı

Sonuç olarak, 3060 Monster'e o kadar verilmez.
Casper Excalibur önerilmesede gene Türk markası sayılan monsterda pahalı özellikleri düşük olmasına rağmen ve yeni serilerle yani Rtx 4000 serisi ve 13. Nesil işlemcilerle birşeylerin düzeldiğini seziyirom ve ben uzun zamandır araştırma yapıyorum tek tek her konuyu sordum çoğu yerde ben araştırma yaparken casper excalibur kendi sitesinde hala G900 modelini satıyordu

Ne dediğini anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…