G Gökdeniz19 Femtopat Katılım 21 Mart 2025 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:38 #1 Casper Excalibur aldım 1 ay önce. RTX 3050 6 GB ekran kartı ve i5 13400F işlemci var, RDR 2 oynuyorum sadece. Bakımı ne zaman yapılmalı ve bakımı nerede yaptırılmalı? Vatan'dan aldım.
Casper Excalibur aldım 1 ay önce. RTX 3050 6 GB ekran kartı ve i5 13400F işlemci var, RDR 2 oynuyorum sadece. Bakımı ne zaman yapılmalı ve bakımı nerede yaptırılmalı? Vatan'dan aldım.
Mephistopheles Hectopat Katılım 6 Kasım 2023 Mesajlar 1.277 Makaleler 8 Çözümler 14 Yer Suudi Arabia Dün 17:42 #2 Cihazın daha gıcır gıcır dostum, 1 aylık bilgisayara bakım yapılmaz. En az 6 ay geçmesini bekle. İdeali 6 ayda bir veya yılda bir kez yaptırmaktır. Bakımları da Casper'ın kendi yetkili servisinde yaptır.
Cihazın daha gıcır gıcır dostum, 1 aylık bilgisayara bakım yapılmaz. En az 6 ay geçmesini bekle. İdeali 6 ayda bir veya yılda bir kez yaptırmaktır. Bakımları da Casper'ın kendi yetkili servisinde yaptır.
G Gökdeniz19 Femtopat Katılım 21 Mart 2025 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:48 #3 Mephistopheles dedi: Cihazın daha gıcır gıcır dostum, 1 aylık bilgisayara bakım yapılmaz. En az 6 ay geçmesini bekle. İdeali 6 ayda bir veya yılda bir kez yaptırmaktır. Bakımları da Casper'ın kendi yetkili servisinde yaptır. Genişletmek için tıkla... Garantiden çıkmaz değil mi
Mephistopheles dedi: Cihazın daha gıcır gıcır dostum, 1 aylık bilgisayara bakım yapılmaz. En az 6 ay geçmesini bekle. İdeali 6 ayda bir veya yılda bir kez yaptırmaktır. Bakımları da Casper'ın kendi yetkili servisinde yaptır. Genişletmek için tıkla... Garantiden çıkmaz değil mi
Mikest Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 594 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:50 #4 Gökdeniz19 dedi: Garantiden çıkmaz değil mi Genişletmek için tıkla... Kendi yetki servisinde yaptırırsan çıkmaz
Gökdeniz19 dedi: Garantiden çıkmaz değil mi Genişletmek için tıkla... Kendi yetki servisinde yaptırırsan çıkmaz
Mephistopheles Hectopat Katılım 6 Kasım 2023 Mesajlar 1.277 Makaleler 8 Çözümler 14 Yer Suudi Arabia Dün 17:55 #5 Gökdeniz19 dedi: Garantiden çıkmaz değil mi Genişletmek için tıkla... Ömür boyu garantisi var. Fan temizliği ve termal macun yenileme işlemini ömür boyu ücretsiz yapıyorlar. Vatan'la aracı koyup süreci uzatma, vakti gelince direkt Casper servisine ver, hem garantin bozulmaz hem de cebinden para çıkmaz.
Gökdeniz19 dedi: Garantiden çıkmaz değil mi Genişletmek için tıkla... Ömür boyu garantisi var. Fan temizliği ve termal macun yenileme işlemini ömür boyu ücretsiz yapıyorlar. Vatan'la aracı koyup süreci uzatma, vakti gelince direkt Casper servisine ver, hem garantin bozulmaz hem de cebinden para çıkmaz.
xoceanx Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 649 Dün 18:00 #6 6 ayda bir bakım yapılması lazım laptoplara. Casper servisine de verirsen cihazı garantiden çıkmaz.