kemxl Picopat Katılım 6 Aralık 2024 Mesajlar 88 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri işlemci İşlemci AMD Ryzen 5 1600 ekran kartı AMD Radeon RX 580 2048SP Cinsiyet Erkek Dün 19:44 #1 Sizce Casper Excalibur m. E238FIF-D alınır mı? Bazı videolarda duruş kötü hemen düşüyor diyorlar doğru mu?
Sizce Casper Excalibur m. E238FIF-D alınır mı? Bazı videolarda duruş kötü hemen düşüyor diyorlar doğru mu?
Omer7hd Picopat Katılım 13 Temmuz 2025 Mesajlar 853 Çözümler 3 Yer Santa Fe Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:48 #2 Hiç sağlam ve güven veren bir malzeme kalitesi yok bu üründe. Bedava verseler bile alınmaz. AOC daha iyidir kat kat. Ona bakın.
Hiç sağlam ve güven veren bir malzeme kalitesi yok bu üründe. Bedava verseler bile alınmaz. AOC daha iyidir kat kat. Ona bakın.
Schwagos Decipat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 1.900 Çözümler 27 Yer ABD, Seattle Dün 19:51 #3 Alınmaz. Önceden kullanmıştım sanırım aynı modeldi. Kesinlikle uzak durun bütçenizi söylerseniz öneri yapabiliriz. AOC gibi markaları tercih etmelisiniz sağlamdır.
Alınmaz. Önceden kullanmıştım sanırım aynı modeldi. Kesinlikle uzak durun bütçenizi söylerseniz öneri yapabiliriz. AOC gibi markaları tercih etmelisiniz sağlamdır.
N napolix99 Femtopat Katılım 18 Mart 2025 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:16 #4 Fhd modelini kullandim, VA model olan. Düşmeye meyilli, deli gibi ghosting var, akıcı hissettirmiyor.
Fhd modelini kullandim, VA model olan. Düşmeye meyilli, deli gibi ghosting var, akıcı hissettirmiyor.