4000-5000TL olan bütçem arasında yüksek HZ'li TN panel tipi olmayan monitör aradığımda hep karşıma çıkan monitör bu oluyor, genelde Valorant vs gibi FPS oyunları oynayacağım. Casper'in monitörleri nasıl oluyor bilmiyorum, alınır mı?
4000-5000TL olan bütçem arasında yüksek Hz'li TN panel tipi olmayan monitör aradığımda hep karşıma çıkan monitör bu oluyor, genelde Valorant vs gibi FPS oyunları oynayacağım. Casper'in monitörleri nasıl oluyor bilmiyorum, alınır mı?
Kesinlikle alınmaz. Bir kere ghosting bombası hadi VA diyelim bu sefer de stant ve ergonomisi tatmin edici değiller tabii bu bütçeye ne ergonomisi? Diyebilirsiniz ama bir monitör ayakta bile zor duruyorsa o monitör vasattır. Curved olduğu için panel arızaları çıkan bile gördüm. Alınca ilk hafta sorun yok sonra sorunları yavaş yavaş ortaya çıkıyor genelde çünkü kalite yok.
4000-5000TL olan bütçem arasında yüksek HZ'li TN panel tipi olmayan monitör aradığımda hep karşıma çıkan monitör bu oluyor, genelde Valorant vs gibi FPS oyunları oynayacağım. Casper'in monitörleri nasıl oluyor bilmiyorum, alınır mı?
Kesinlikle alınmaz. Bir kere ghosting bombası hadi VA diyelim bu sefer de stant ve ergonomisi tatmin edici değiller tabii bu bütçeye ne ergonomisi? Diyebilirsiniz ama bir monitör ayakta bile zor duruyorsa o monitör vasattır. Curved olduğu için panel arızaları çıkan bile gördüm.
Bende bahsediyor . Evet hocam almayın, ben aldım 1 ay sonra çerçevenin sağındaki siyahlık ekrana taştı, birkaç güne servise yollayacağım umarım tamir edemezler ve paramı verirler.