X xKlaus Centipat Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #1 Bu iki monitör arasında çok kaldım hangisini önerirsiniz daha önce bu monitör modellerinden birini kullandıysanız deneyimleriniz neler oldu? Monster Aryond A24 V1.1 Monitör Monster Aryond A24 V1.1 Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com CASPER Excalibur M.E238FHD-G 23.8'' 200Hz 1MS Curved G-Sync Full HD Gaming Monitör Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt CASPER Excalibur M.E238FHD-G 23.8'' 200Hz 1MS Curved G-Sync Full HD Gaming Monitör Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için www.mediamarkt.com.tr
Bu iki monitör arasında çok kaldım hangisini önerirsiniz daha önce bu monitör modellerinden birini kullandıysanız deneyimleriniz neler oldu? Monster Aryond A24 V1.1 Monitör Monster Aryond A24 V1.1 Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com CASPER Excalibur M.E238FHD-G 23.8'' 200Hz 1MS Curved G-Sync Full HD Gaming Monitör Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt CASPER Excalibur M.E238FHD-G 23.8'' 200Hz 1MS Curved G-Sync Full HD Gaming Monitör Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için www.mediamarkt.com.tr
Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.025 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #2 İkisini de önermeyiz. MSI G2422 Monitör MSI G2422 Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G24F-2 ITOPYA'da www.itopya.com Dell G2722HS 27 inç 165Hz 1ms Full HD Adaptive Sync IPS Gaming Monitör Görüntü bozulmasını yok eden ve 1ms tepkime süresine sahip bir şekilde oynunuzu oynayın. www.gaming.gen.tr
İkisini de önermeyiz. MSI G2422 Monitör MSI G2422 Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G24F-2 ITOPYA'da www.itopya.com Dell G2722HS 27 inç 165Hz 1ms Full HD Adaptive Sync IPS Gaming Monitör Görüntü bozulmasını yok eden ve 1ms tepkime süresine sahip bir şekilde oynunuzu oynayın. www.gaming.gen.tr
X xKlaus Centipat Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #3 Soraka Kajmer dedi: İkisini de önermeyiz. Genişletmek için tıkla... hocam başka hangilerini önerirsin peki bide bu ikisi arasından seçim yapmak zorunda olsan hangisini seçerdin
Soraka Kajmer dedi: İkisini de önermeyiz. Genişletmek için tıkla... hocam başka hangilerini önerirsin peki bide bu ikisi arasından seçim yapmak zorunda olsan hangisini seçerdin
Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.025 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #4 xKlaus dedi: Hocam başka hangilerini önerirsin peki bir de bu ikisi arasından seçim yapmak zorunda olsan hangisini seçerdin Genişletmek için tıkla... Daha iyi seçenekler var. Attıklarınız sizi pişman eder. İkisi arasında bile kalsam o parayı bonanzada harcarım daha işlevsel
xKlaus dedi: Hocam başka hangilerini önerirsin peki bir de bu ikisi arasından seçim yapmak zorunda olsan hangisini seçerdin Genişletmek için tıkla... Daha iyi seçenekler var. Attıklarınız sizi pişman eder. İkisi arasında bile kalsam o parayı bonanzada harcarım daha işlevsel
X xKlaus Centipat Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #5 Soraka Kajmer dedi: Daha iyi seçenekler var. Attıklarınız sizi pişman eder. Genişletmek için tıkla... tamam hocam onu anladımda ikisi arasından seçmek zorunda olsan dedim yani diğerleri varken demedim
Soraka Kajmer dedi: Daha iyi seçenekler var. Attıklarınız sizi pişman eder. Genişletmek için tıkla... tamam hocam onu anladımda ikisi arasından seçmek zorunda olsan dedim yani diğerleri varken demedim
Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.025 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #6 xKlaus dedi: Tamam hocam onu anladımda ikisi arasından seçmek zorunda olsan dedim yani diğerleri varken demedim Genişletmek için tıkla... Monster tercih ederdim. Diğer monitörün çok olumsuz yorumunu gördüm.
xKlaus dedi: Tamam hocam onu anladımda ikisi arasından seçmek zorunda olsan dedim yani diğerleri varken demedim Genişletmek için tıkla... Monster tercih ederdim. Diğer monitörün çok olumsuz yorumunu gördüm.