6 646148 Hectopat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 9.742 Makaleler 1 Çözümler 5 4 Mayıs 2023 #1 Merhaba, Casper Excalibur'ların fiyatı iyi gibi geliyor bana ama neden bunları kimse önermiyor? Monster'i sorunlu diye önermiyorlar da Excalibur'un nesi var?
Merhaba, Casper Excalibur'ların fiyatı iyi gibi geliyor bana ama neden bunları kimse önermiyor? Monster'i sorunlu diye önermiyorlar da Excalibur'un nesi var?
Otrivine Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 754 Çözümler 1 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gemi Operasyon Uzmanı 4 Mayıs 2023 #2 Sorunlunun alası. Isınma sorunları, kronik arızalar, kötü satış sonrası deneyimi vs vs. Monster excaliburadan çok çok çok daha iyidir öyle düşünün.
Sorunlunun alası. Isınma sorunları, kronik arızalar, kötü satış sonrası deneyimi vs vs. Monster excaliburadan çok çok çok daha iyidir öyle düşünün.
6 646148 Hectopat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 9.742 Makaleler 1 Çözümler 5 4 Mayıs 2023 #3 Otrivine dedi: Sorunlunun alası. Isınma sorunları, kronik arızalar, kötü satış sonrası deneyimi vs vs. Monster excaliburadan çok çok çok daha iyidir öyle düşünün. Genişletmek için tıkla... G770 hakkında böyle şeyler duymuştum fakat G880 hakkında duymadım. Tüm Excalibur'lar için mi geçerli?
Otrivine dedi: Sorunlunun alası. Isınma sorunları, kronik arızalar, kötü satış sonrası deneyimi vs vs. Monster excaliburadan çok çok çok daha iyidir öyle düşünün. Genişletmek için tıkla... G770 hakkında böyle şeyler duymuştum fakat G880 hakkında duymadım. Tüm Excalibur'lar için mi geçerli?