Casper Excalıbur Oyun Performansı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ERZURUMLU25

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 1 ay önce belirttiğim laptopu almış bulunmaktayım sizlere oyun performansını söylemek istedim.

Sistem;

İ7 6700HQ işlemci 2.6GHz turbo ile 3.5GHz hızına ulaşabiliyor 8 çekirdek.
16 GB DDR4 2133 MHz RAM.
NVİDİA 960M 4GB Ekran Kartı.
240 GB SSD
1 TB HDD
Windows 10 64 Bit Orijinal.

Oyun performansları video çekemedim yazılı olarak söyleyeceğim bütün oyunları 1920*1080 çözünürlüğünde test ettim.

1 GTA 5 - Very High MSAA kapalı 45-50 FPS arası gidip geliyor. Arabaya binince 39 FPS'ye kadar düşüyor.
2 Far Cry 4 - Ultra 49 FPS çatışmalarda 40 FPS'ye geriliyor.
3 Middle-eart Shadow Of Mordor Ultra 45 FPS çatışmada 39 FPS'ye geriliyor.
4 (2013) Tomb Raider- Ultra 60 FPS.
5 Crysis 3 Ultra 42 FPS.
6 Need For Speed Rivals Ultra 70 FPS.
7: ) Batman Arkham Origins Ultra 70 FPS. Deneyebildiğim oyunlar bu kadar ileride: BF1, Call of Duty, Assasins Creed Syndicate oyunlarını deneyip paylaşacağım. Saygılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 1 ay önce belirttiğim laptopu almış bulunmaktayım sizlere oyun performansını söylemek istedim.

Sistem;

İ7 6700HQ işlemci 2.6GHz turbo ile 3.5GHz hızına ulaşabiliyor 8 çekirdek.
16 GB DDR4 2133 MHz RAM.
NVİDİA 960M 4GB Ekran Kartı.
240 GB SSD
1 TB HDD
Windows 10 64 Bit Orijinal.

Oyun performansları video çekemedim yazılı olarak söyleyeceğim bütün oyunları 1920*1080 çözünürlüğünde test ettim.

1 GTA 5 - Very High MSAA kapalı 45-50 FPS arası gidip geliyor. Arabaya binince 39 FPS'ye kadar düşüyor.
2 Far Cry 4 - Ultra 49 FPS çatışmalarda 40 FPS'ye geriliyor.
3 Middle-eart Shadow Of Mordor Ultra 45 FPS çatışmada 39 FPS'ye geriliyor.
4 (2013) Tomb Raider- Ultra 60 FPS.
5 Crysis 3 Ultra 42 FPS.
6 Need For Speed Rivals Ultra 70 FPS.
7: ) Batman Arkham Origins Ultra 70 FPS. Deneyebildiğim oyunlar bu kadar ileride: BF1, Call of Duty, Assasins Creed Syndicate oyunlarını deneyip paylaşacağım. Saygılar.

Hayırlı olsun, hayırlı olsun da dünyadaki en büyük hatayı yapmışsınız.

MSİ veya daha ucuz monster almak varken niye dandik Çin malı beş bara etmez Casper aldınız?

Hocam iyi FPS almışsınız yine mavi ekransız günler.

MSİ, ASUS bunlar da Çin malı.
Onlar Çin malı değil, Çin' de montajı yapılıyor. Casper' in ise Çin' de üretilip Türkiye' de montajı yapılıyor. İkisi aynı şey değil. Ayrıca bana Casper' ı anlatma, 6 sene kullandım, ne mal olduğunu iyi biliyorum.

Bak moralini bozmak istemem, yada hayallerini yıkmak, ama bu forumda Casper iyi diyen bir tek insan bulamazsın.

Sistemin hayırlı olsun, güle güle sıkıntısız kullan ama yanlış yapmışsın, buda gerçek... (y)

Yanlış bilgilendirme !
Onlar Çin malı değil, Çin' de montajı yapılıyor. Casper' in ise Çin' de üretilip Türkiye' de montajı yapılıyor. İkisi aynı şey değil. Ayrıca bana Casper' ı anlatma, 6 sene kullandım, ne mal olduğunu iyi biliyorum.

Bak moralini bozmak istemem, yada hayallerini yıkmak, ama bu forumda Casper iyi diyen bir tek insan bulamazsın.

Sistemin hayırlı olsun, güle güle sıkıntısız kullan ama yanlış yapmışsın, buda gerçek... (y)

Ya boş boş konuşmayın. Almıssın Casper en dandik bılgısayarını her yenı uretılenı aynı sanıyorsun, bı kere hıcbır bılgısayar uretıcısı ekran kartı, ıslemcı uretmıyor. Hepsı nVidia veya Ati v.s alıp kendılerı topluyor kasa ve bırkac olayı kendı uretıyor. Casper Excalıbur once ıncele metal kasa ve ıslemcı İntel ıslemcısı, ekran kartı nvıdia ekran kartı, paneli yapan LG, HDD uretıcısı Toshıba, SSD Samsung uretmıs. Bunlar varken gıdıp bın lıra fazla verıp Asus mu alacam ? Bılgısayar sans ısıdır butun laptoplar bozulma olarak aynıdır. Forumlarda oku Msi, Asus, Monster hepsınde arıza var o yuzden yanlıs yonlendırme yapmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı