Casper Excalibur RTX 4000 serisinde ısınma sorunu çözüldü mü?

Clevo kasamı değil mi nasıl anlayacağım

Excalibur G911 sanırım Tongfang, dahs önce 911 kullandım, maalesef termal durumdsn dolayı işlemci ve ekran kartını tam verimli kullanamıyorsunuz, ama şu var mesela RTX 4080 fiyatına RTX 4090 Excalibur varsa, tercihim Excalibur olur, bir önceki nesil 911e göre bunda ısı borusu artmış ama daha yeni olduğu için detaylı inceleme falan yok.

Clevo kasamı değilmi nasıl anlayacağım

Belli bir inceleme videosu yok ancak ısı boruları artmış diyorsunuz bu ısınma sorununu çözmüşmüdür yeni inceleme videolarında güzel değerler görebilecekmiyiz? Termal durumdan dolayı islemci ve ekran kartını tam verimli kullanamayınca ne kadar FPS değişimi olur?

Ego tavan yine. Sanki dünyayı kurtarıyorsun he. Ayrıca 1 kişiden bahsetmedim ki? Anlamada sorun var herhalde. Forumdaki arkadaşlar kelimesinden ne anlıyorsun? Neyse cevap vermeye gerek duymuyorum fanboyluğa devam

Ego tavan yine. Sanki dünyayı kurtarıyorsun he. Ayrıca 1 kişiden bahsetmedim ki? Anlamada sorun var herhalde. Forumdaki arkadaşlar kelimesinden ne anlıyorsun? Neyse cevap vermeye gerek duymuyorum fanboyluğa devam

Kankam cevap verecenmi Clevo kasamı değil mi nasıl anlayacağım

Tongfang dediğiniz kasa türümü bir kaç araştırma yaptım kasa türüyle ilgili bu ismi okudumda

Kankam cevap verecenmi Clevo kasamı değil mi nasıl anlayacağım

Tongfang dediğiniz kasa türümü birkaç araştırma yaptım kasa türüyle ilgili bu ismi okudumda.

Evet hocam Tongfang, Clevo bunlar üretici. Markayı basıp satın alıyorsun, Monster falan Tongfang ve Clevo'dan alır.

Excalibur Tongfang kasayamı geçti clevomu bilginiz var mı?

Sanırım quanta Computer üretimi. Quanta da Clevo ve Tongfang gibi üretici.

Sanırım quanta Computer üretimi. Quanta da Clevo ve Tongfang gibi üretici.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Buyurun hocam bu Excalibur 911 RTX 4090 model incelemesi benchmarkı, tek farkı bunda ekran 4K.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-04-19-11-45-33-46_f9ee0578fe1cc94de7482bd41accb329.jpg
    246,1 KB · Görüntüleme: 65
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…