Casper Excalibur teknik servisi kötü mü?

lanex.ez

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 2 ay önce Excalibur G870 almıştım, suanlik sorunum yok ama bir şey soracağım. Teknik servis çok kötü bakima götürmeyin diyorlar. Performans iyi olacağına kötü oluyormus. Doğru mudur acaba? Teknosa'dan alırken abi şey demişti buraya getir ya da en yakın Excalibur yerine git orada bakım yaparlar 6 ayda bir demişti. Sizce güvenilir mi? Kaliteli malzeme mi kullaniyor? Yoksa başka bir yerde mi yaptırmalıyım?

Termal macun değişimi kendiniz de yapabilirsiniz hocam zor değil. Servisler ucuz macun kullanabilir belki bilemeyiz ama kendiniz iyi bir macun alıp bakımını yaparsınız.

Serviste sorun yaşar mısınız bilmiyorum fakat direkt Excalibur markası kötü. Hatta bir yerde ürünlerini en kalitesiz malzemelerden yaptıklarını duymuştum.

Termal macun değişimi kendiniz de yapabilirsiniz hocam zor değil. Servisler ucuz macun kullanabilir belki bilemeyiz ama kendiniz iyi bir macun alıp bakımını yaparsınız.

Garanti bitmesine sebebiyet.

Serviste sorun yaşar mısınız bilmiyorum fakat direkt Excalibur markası kötü. Hatta bir yerde ürünlerini en kalitesiz malzemelerden yaptıklarını duymuştum.

Aynı özellikte Lenovo var FPS değerleri neredeyse aynı sadece sıcaklık farkı var oda 2 3 derece. Fan sesi dışı sorunum yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…