Casper Excalibur vs Monster

Alisstwo

Hectopat
Daha fazla  
Hocam selamlar. Laptop almak istiyorum fakat Casper Excalibur ve Monster olarak kararsız kaldım. Aynı özellikleri olanlardan fiyat farkı çok az, sizce hangisi daha mantıklı? Bu markaları kullananlar yorum atarsa daha iyi olur.

2 si de birbirinden kötü.

Bütçeni belirterek Laptop öneri konusu aç güzel modeller önerirler.

Ben Excalibur G870 kullanıyorum. Çok memnunum öneririm fakat bence ikisini de almayın daha iyi alternatifler bulabilirsiniz ama bu ikisinden biri ise daha iyi performans soğutmaysa Excalibur G870 ikisi arasından ama ben bilmiyorum ama servisi kötü diyorlar servisi içinde Monster alınır mı? Bilmiyorum. Ama bence Acer HP gibi markalara yönelmek daha mantıklı olur.

Casper Excalibur'u kesinlikle önermem, Monster'ın da bazı serilerinde ısınma problemleri var Clevo kasa kullandıkları için laptop linklerini atarsan daha iyi yardımcı olurum.

Casper Excalibur'u kesinlikle önermem, Monster'ın da bazı serilerinde ısınma problemleri var Clevo kasa kullandıkları için laptop linklerini atarsan daha iyi yardımcı olurum.
Hocam excalibur g870 veya g911 kullandınız mı? merak ettim.

Monster.
Casper'ın bütün modelleri clevodur.
Finalde ısınma sorunuyla mütevellit anakart iptal olur. Pimi çekilmiş zamanlı bomba almaktır Casper.

Monster ise Clevo'lardan dönmüş, artık yavaştan bütün serilerinde Tongfang kasa kullanmaya başlamıştır. Bu da ürünlerine zam demek, ama anakart iptalinede elveda anlamına geliyor.

Umuyorum ki bir gün Casper'da Clevo belasından kurtulacak.

Casper G870 ve G911 quanta kasa.

Aynıdır ikisi de. Çin'den parçaları alıp Clevo'ya kasasını yaptırıp birleştirip kendi markalarını basan Türk firmaları. Burada şu ikisine bakacaksın hangisinin teknik servisi daha iyi ve cihazlarda daha az sorun oluyor?

Cevap : Monster

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…