Terlikadam Megapat Katılım 1 Temmuz 2016 Mesajlar 523 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2017 #11 THELEGENDOFDARK dedi: Kabylake'de performansın önemli ölçüde arttırıldığını duymuştum. Büyük ihtimalle darboğaz yapmaz.(bence) Genişletmek için tıkla... Kabylake ile Skylake neredeyse aynı nereden duyduysanız yanlış duymuşsunuz.
THELEGENDOFDARK dedi: Kabylake'de performansın önemli ölçüde arttırıldığını duymuştum. Büyük ihtimalle darboğaz yapmaz.(bence) Genişletmek için tıkla... Kabylake ile Skylake neredeyse aynı nereden duyduysanız yanlış duymuşsunuz.
savas ucer Kilopat Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 75 7 Şubat 2017 #12 THELEGENDOFDARK dedi: Kabylake'de performansın önemli ölçüde arttırıldığını duymuştum. Büyük ihtimalle darboğaz yapmaz.(bence) Genişletmek için tıkla... Ayrıca 6500 vs 7500 olsa fark oluşabilir belki ama 6500 vs 7400 olduğu için...
THELEGENDOFDARK dedi: Kabylake'de performansın önemli ölçüde arttırıldığını duymuştum. Büyük ihtimalle darboğaz yapmaz.(bence) Genişletmek için tıkla... Ayrıca 6500 vs 7500 olsa fark oluşabilir belki ama 6500 vs 7400 olduğu için...