mstersnd Hectopat Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyun Yapımcısı 24 Ağustos 2022 #1 Telefonum Casper F20. Android 10 var. Öneri bekliyorum.
Not Phantom Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 400 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2022 #2 Modemleştirmek derken kastettiğiniz tam olarak nedir?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2022 #3 Launcher kur. Emoji paketini değiştir. Root at. Garanti varsa root atma.
mstersnd Hectopat Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyun Yapımcısı 25 Ağustos 2022 #4 Not Phantom dedi: Modemleştirmek derken kastettiğiniz tam olarak nedir? Genişletmek için tıkla... ana ekranını modernleştirmek çünkü çok kötü kilit ekranı da aynı şekilde tasarımı kötü bir de değiştirebiliyorsak açılış ekranı Umut Nas dedi: Launcher kur. Emoji paketini değiştir. Root at. Garanti varsa root atma. Genişletmek için tıkla... root niçin gerekli?
Not Phantom dedi: Modemleştirmek derken kastettiğiniz tam olarak nedir? Genişletmek için tıkla... ana ekranını modernleştirmek çünkü çok kötü kilit ekranı da aynı şekilde tasarımı kötü bir de değiştirebiliyorsak açılış ekranı Umut Nas dedi: Launcher kur. Emoji paketini değiştir. Root at. Garanti varsa root atma. Genişletmek için tıkla... root niçin gerekli?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #5 mstersnd dedi: ana ekranını modernleştirmek çünkü çok kötü kilit ekranı da aynı şekilde tasarımı kötü bir de değiştirebiliyorsak açılış ekranı root niçin gerekli? Genişletmek için tıkla... Açılış ekranını root ile değiştirebilirsin. Örnek: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
mstersnd dedi: ana ekranını modernleştirmek çünkü çok kötü kilit ekranı da aynı şekilde tasarımı kötü bir de değiştirebiliyorsak açılış ekranı root niçin gerekli? Genişletmek için tıkla... Açılış ekranını root ile değiştirebilirsin. Örnek: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
mstersnd Hectopat Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyun Yapımcısı 25 Ağustos 2022 #6 Not Phantom dedi: Modemleştirmek derken kastettiğiniz tam olarak nedir? Genişletmek için tıkla... pardon modernleştirmek Umut Nas dedi: Açılış ekranını root ile değiştirebilirsin. Örnek: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... telefonda garanti var fakat 2 ayı kaldı yapsam mı bilemedim launcher olarak ios 16 yükledim en moderni o gözüktü gözüme
Not Phantom dedi: Modemleştirmek derken kastettiğiniz tam olarak nedir? Genişletmek için tıkla... pardon modernleştirmek Umut Nas dedi: Açılış ekranını root ile değiştirebilirsin. Örnek: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... telefonda garanti var fakat 2 ayı kaldı yapsam mı bilemedim launcher olarak ios 16 yükledim en moderni o gözüktü gözüme
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #7 mstersnd dedi: Telefonda garanti var fakat 2 ayı kaldı yapsam mı bilemedim Launcher olarak iOS 16 yükledim en moderni o gözüktü gözüme Genişletmek için tıkla... Hiç riske girmeyelim garantisi bitince yaparız.
mstersnd dedi: Telefonda garanti var fakat 2 ayı kaldı yapsam mı bilemedim Launcher olarak iOS 16 yükledim en moderni o gözüktü gözüme Genişletmek için tıkla... Hiç riske girmeyelim garantisi bitince yaparız.
A Ahpha Centipat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #8 Umut Nas dedi: Hiç riske girmeyelim garantisi bitince yaparız. Genişletmek için tıkla... hocam kolay gelsin telefonum casper via f20 nasıl root atarım yardım eder misiniz
Umut Nas dedi: Hiç riske girmeyelim garantisi bitince yaparız. Genişletmek için tıkla... hocam kolay gelsin telefonum casper via f20 nasıl root atarım yardım eder misiniz
mstersnd Hectopat Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyun Yapımcısı 24 Ocak 2023 #9 Ahpha dedi: hocam kolay gelsin telefonum Casper VIA F20 nasıl root atarım yardım eder misiniz Genişletmek için tıkla... telefonun garantisi varsa yapmanı önermiyorum. Garanti çöp olur.
Ahpha dedi: hocam kolay gelsin telefonum Casper VIA F20 nasıl root atarım yardım eder misiniz Genişletmek için tıkla... telefonun garantisi varsa yapmanı önermiyorum. Garanti çöp olur.