HandsomeMx
Centipat
Hepinize merhabalar değerli arkadaşlar.
Bilgisayarıma SSD almak istiyorum fakat M.2 mSATA mı alacağım yoksa M.2 NVMe destekli bir SSD mi alacağım bilmiyorum (NVMe SSD almak tercihim). Yoğun araştırmalarım sonucunda da bir bilgiye sahip olamadım. Bazı konularda desteklemediğini bazı konularda iste desteklediklerini varsaymışlar. Tecrübeli net bilgisi olan var mıdır acaba?
Dizüstü bilgisayarım Casper F600.7200-8T45T-s modeli.
M.2 girişinin fotoğraflarını koydum(siyah tarafa takılmaktadır). Casper müşteri hizmetleri yok diyor fakat AiDA64EXTReme programı resimdeki gibi bilgi vermekte. Bazı kullanıcılarda M.2 NVMe SSD alıp bilgisayarın bu SSD'leri görmediğini söylemişler. Bazı kullanıcılar iste NVMe desteğinin olduğunu varsaymışlar. BIOS güncellemesiyle görme şansımız falan var mıdır acaba?
Anakart ismi: Casper Nirvana notebook sürüm: 1.0.
BIOS özellikleri
Sağlayıcı ınsyde corp.
Sürüm 215.
Yayım tarihi 09/21/2017.
Boyut 6 MB.
Sistem BIOS sürümü 240.126.
Açılış sürücüleri floppy disk, hard disk, CD-ROM.
Yetenekler flash BIOS, shadow BIOS, selectable Boot, edd, BBS.
Desteklenen standardlar dmı, acpı, UEFI.
Genişleme yeteneği PCI, USB.
Sanal makine hayır.
BIOS üreticisi
Firma adı ınsyde software corp.
Ürün bilgisi InsydeH2O® UEFI BIOS | Insyde Software
Bilgisayarıma SSD almak istiyorum fakat M.2 mSATA mı alacağım yoksa M.2 NVMe destekli bir SSD mi alacağım bilmiyorum (NVMe SSD almak tercihim). Yoğun araştırmalarım sonucunda da bir bilgiye sahip olamadım. Bazı konularda desteklemediğini bazı konularda iste desteklediklerini varsaymışlar. Tecrübeli net bilgisi olan var mıdır acaba?
Dizüstü bilgisayarım Casper F600.7200-8T45T-s modeli.
M.2 girişinin fotoğraflarını koydum(siyah tarafa takılmaktadır). Casper müşteri hizmetleri yok diyor fakat AiDA64EXTReme programı resimdeki gibi bilgi vermekte. Bazı kullanıcılarda M.2 NVMe SSD alıp bilgisayarın bu SSD'leri görmediğini söylemişler. Bazı kullanıcılar iste NVMe desteğinin olduğunu varsaymışlar. BIOS güncellemesiyle görme şansımız falan var mıdır acaba?
Anakart ismi: Casper Nirvana notebook sürüm: 1.0.
BIOS özellikleri
Sağlayıcı ınsyde corp.
Sürüm 215.
Yayım tarihi 09/21/2017.
Boyut 6 MB.
Sistem BIOS sürümü 240.126.
Açılış sürücüleri floppy disk, hard disk, CD-ROM.
Yetenekler flash BIOS, shadow BIOS, selectable Boot, edd, BBS.
Desteklenen standardlar dmı, acpı, UEFI.
Genişleme yeteneği PCI, USB.
Sanal makine hayır.
BIOS üreticisi
Firma adı ınsyde software corp.
Ürün bilgisi InsydeH2O® UEFI BIOS | Insyde Software