Arkadaşımın Casper marka F600 model laptopu var. Bu modelde kasanın kalitesizliğinden dolayı menteşeler 1 yıl içerisinde kağıt gibi çatlamaya başlıyormuş.
Üstelik servis bu kronik hata için ekstra 400 TL ücret talep ediyormuş. Neyse ki laptop kaskolu olduĞUndan dolayı ücretsiz değişim yapıldı fakat ürün 2 hafta sonra tekrardan esnemeye başladı. Alacak kişilerin Casper markasından uzak durmalarını öneririm.
Servise gidip kendiniz anlataydınız. Bende Acer bilgisayarımı 4 kere arka kasanın vida yerinin kırıldığı için gönderiyorum bir şey yok deyip geri gönderiyorlardı. Bakan teknisyeni bulup yüz yüze konuştum ücretsiz değiştireceğini söyledi. Olay büyümeden gösterirseniz yanına gidip nasıl olduğunu anlatırsanız birazda zorlayın olayı falan seve seve yardımcı oluyorlar. 20 gün sürecek yere 2 hafta içerisinde halletti. 1 hafta zaten parçanın gelmesi falan geçiyor rahat. Acer'ın peşini bırakmıyorum devamlı şikayet ediyorum müşteri hizmetlerini bana geri dönüş sağlayıp üzgün olduklarını söylüyorlar. Kanunun yazılarını falan atınca seve seve ilgileniyor. Ücretsiz değişim yapan teknisyen bile diyor versen %100 iade ve değiş yaparlar. Bende aynı sorun olursa yaparım şikayeti dedim. Eski Casper menteşe yerleri kırılmıştı ekran çerçevesi falan çıkmıştı abimde olunca o zaman bilgisayar halledemedim onuda seve seve yaptırıp bir şekilde hallederdim. Bunları zorlamayınca koy veriyorlar.