Casper F600 Ne Kadar Eder?

Sıfırının hala satılmıyor olması gerekir, donanım eski.
Satılıyorsa ve fiyat da 4700 ise satan kişi Cumartesi akşam ne içmiş ne koklamış bilmek isterim.

2000 altına inilmesi gerçekçi olur, ne kadar aşağı? O da sahibinden.com'daki benzer donanımlı ürünlerin fiyatlarına bakarak saptanır. O fiyatı saptayınca marka sebepli de bir miktar düşmen gerekir.
Muhasebe için ikinci ekran kartına sahip bir ürüne para verilmesine gerek yok, yazık olmuş.

Satılıyorsa ve fiyat da 4700 ise satan kişi Cumartesi akşam ne içmiş ne koklamış bilmek isterim.

2000 altına inilmesi gerçekçi olur, ne kadar aşağı? O da sahibinden.com'daki benzer donanımlı ürünlerin fiyatlarına bakarak saptanır. O fiyatı saptayınca marka sebepli de bir miktar düşmen gerekir.
Muhasebe için ikinci ekran kartına sahip bir ürüne para verilmesine gerek yok, yazık olmuş.
Herdediğnize katılıyorum fakat şu 2000 altı biraz acımasızca olmuş.Bence maximum 2300 minumum 2000 pazarlıklada en az 1900 e satılmalı.Çünkü 2. el satış sitelerinde daha düşük özelikli laptoplar daha yüksek etiket fiyatı koyuluyor.(not genelde satılmıyorlar ama yinede satmaya çalışan insanlarımız var. 🙂 🙂 🙂 🙂

İlan tarihlerine bakınca makinalar yatıyor, gitmez o rakamlara normal şartlarda.

İnternette bulamadım, Ankara'da yerel bir Casper bayisinde şans eseri gördüm 4700 nakit 5900 taksitli etiketi vardı :) O fiyatlara satmayı düşünmüyorum 2000-2500 yeterli olacak sanırım.

İnternette bulamadım, Ankara'da yerel bir Casper bayisinde şans eseri gördüm 4700 nakit 5900 taksitli etiketi vardı.

4700 ütopik olmuş bu bilgisayar için. O fiyata göre değerlendirmeni önermem.
O fiyatlara daha iyi notebooklar(sıfır) bulunabiliyor.

En iyi ihtimalle 2000-2200 lira asarında elden(eşe dosta) gideri olabilir. Casper diye birçok kişi de almak istemeyecektir büyük olasılıkla. Bunu da göz önünde bulundurmalısın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı