Casper F650 8250 8145T-G model bir cihazım var. RAM'ini yükseltmek istiyorum. Casper müşteri hizmetlerine sorduğumda 32 GB'a kadar, 1*32 ya da 2*16 şeklinde yükseltilebileceğini söylediler.
Şu anki RAM; Crucial 2400MHz CL17 DDR4 8 GB RAM (4 GB X 2)
Bilgisayarda Android Studio, Visual Studio, Clip Studio Paint gibi programlar kullanıyorum. Oyun olarak arada LoL ve Sims 4 oynuyorum ama oyun performansı benim için çok da önemli değil. Hız aşırtma (overclocking) yapmayı düşünmüyorum.
KCP426SD8/16 Kingston 16 GB DDR4 2666 MHz CL19 Sisteme Özel Notebook Rami Bilendenal.com dan sisteminize uyumlu ürünü, uygun fiyatla şimdi alın!
bilendenal.com
Bu RAM'lerden hangisini almak daha mantıklı?
Valueram fiyat olarak daha uygun, Fury Impact ile aralarında nasıl bir fark var?
Alacağım RAM'den iki tane almayı düşünüyorum. Dual channel olarak, sorunsuz çalışır mı?
Sıkıntısız çalışır belirttikleri gibi kapasiteyi destekliyorsa, İmpact daha düşük gecikmeye sahip, yani daha performanslı bir RAM denebilir. Bütçenize uygun olandan 2 adet alabilirsiniz.
Sıkıntısız çalışır belirttikleri gibi kapasiteyi destekliyorsa, İmpact daha düşük gecikmeye sahip, yani daha performanslı bir RAM denebilir. Bütçenize uygun olandan 2 adet alabilirsiniz.