Casper F650 laptop için RAM önerisi

mirililbug

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba,

Casper F650 8250 8145T-G model bir cihazım var. Ram'ini yükseltmek istiyorum. Casper müşteri hizmetlerine sorduğumda 32GB'a kadar, 1*32 ya da 2*16 şeklinde yükseltilebileceğini söylediler.

Şu anki Ram; DDR4 8GB Dual

1- 1*32 mi daha verimli olur yoksa 2*16 mı?
2- Crucial 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL22 1.2V Notebook Dual Kit Ram sizce uyumlu olur mu?

Bilgisayarda Android Studio, Visual Studio, Clip Studio Paint gibi programlar kullanıyorum. Oyun olarak arada LOL ve Sims 4 oynuyorum ama oyun performansı benim için çok da önemli değil.

Laptop'ıma uygun ram önerilerinizi bekliyorum..

Son düzenleme:
Sanirım şuan senin laptopta 2x4 var dostum. Şu slotlara baksana tek tek başka ne var.
2x8 yeterli olacaktır.

CL değeri düşük mhz yüksek olacak=yüksek performans.
Evet, 2*4 var.
2 slot var, Slot2'de de aynı değerler var. O yüzden Slot2'yi atmadım.

2*16 yapmak istiyorum. Yukarıda bahsettiğim ram uyumlu olmaz mı?

Cl 22 yüksek bir değer ama oyunlarda aşırı farketmez güzel ram benim laptopum da da 2x8 cl22 crucial var.

Bu arada laptopun kac mhz destekliyor kac gb ye kadar falan öğrenmek lazimuhtemelen 32 destekler.

Cl 22 yüksek bir değer ama oyunlarda aşırı farketmez güzel ram benim laptopum da da 2x8 cl22 crucial var.

Bu arada laptopun kac mhz destekliyor kac gb ye kadar falan öğrenmek lazimuhtemelen 32 destekler.
Benim cihazımdaki Ram'in markası Crucial, o yüzden o markaya ait ram bakıyordum. Bilgisayar parçaları ve uyumu hakkında pek bir bilgim yok.

Bilgisayarda Android Studio, Visual Studio, Clip Studio Paint gibi programlar kullanıyorum. Oyun olarak arada LOL ve Sims 4 oynuyorum ama oyun performansı benim için çok da önemli değil.

32GB'a kadar destekliyormuş. Kaç mhz desteklediğini nasıl öğrenebilirim?

2400 mhz cl17 cl 16 ram tercih et.
2x16 yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…