Casper F650 M.2 SSD'yi algılamıyor

S

Silinen üye 266150

Ziyaretçi
Arkadaşlar konuyu yanlış yere açtıysam şimdiden moderasyon ekibine özürlerimi iletirim. Malum 2 konu var hazırda hangisini seçeceğini bilemiyor insan.
Dostlarım benim Casper Nirvana F650.8250-AT45T-G sürümüne sahip bir dizüstü bilgisayarım var. Bu dizüstüne Kingston markalı 240 GB A1000 serisi bir NVMe M.2 SSD taktım. Ancak şu anda bunu ne BIOS'da ne disk yönetiminde hiçbir konumda göremiyorum. Montajda herhangi bir sorun yok. NVMe olduğu için mi gözükmüyor diye düşündüm. BIOS zaten çok eski bir BIOS güncellemek için dizüstünün sürücü sayfasını kontrol ettim. Ancak maalesef BIOS güncellemek için bir dosya paylaşılmamış Casper tarafından. Ayrıca tam anlamıyla M.2 portuna mı takıldı emin değilim. Bir dönüştürücü kullanılmış dizüstü içinde paylaşayım sizlerle. 1TB hard disk olduğu için çok yavaş çalışıyor. SSD takviyesi şart gibi sorunu çözmenin bir yolu var mı? Teşekkürler, iyi sosyaller. SSD kırmızı ile işaretlediğim kısma kuruldu. Sarı kısımdan vidalandı.

Ayrıca sanırım şöyle bir aparat kullanılmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…