Çözüldü Casper F650 ne kadar eder?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

muhammedekilinc

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Casper F650 model laptopum var, 2. el olarak satmak istiyorum. 1 senesini ürün tam doldurmadı, laptop kapağında 1-2 tane kılcal çizikler var.

Intel i5 8250U işlemci @1.60 GHz -1.80 GHz.
8 GB (4x2) RAM 2400 MHz DDR4.
128 GB SSD + 1 TB HDD.
Full HD, 1920X1080 60Hz.
Intel UHD Graphics 620 dahili ekran kartı.
NVIDIA GeForce MX130 2 GB harici ekran kartı.

Fiyat olarak sizce hangi aralıklarda satış yapmalıyım? Kendim eklediğim 4 GB RAM ve HDD. Ekleme yaptığım için tam olarak fiyat aralığı oluşturamıyorum. Fikir verir yardımcı olursanız çok mutlu olurum arkadaşlar

İyi forumlar dilerim.

Çözüm
Hepsiburada.com'da 5000TL, yaptığınız yükseltmeleri de sayarsak durumuna göre 3500-4500 TL arası edeceğini söyleyebilirim. Çok kötü durumdaysa 3000 TL'ye bile düşebilir.
Hepsiburada.com'da 5000TL, yaptığınız yükseltmeleri de sayarsak durumuna göre 3500-4500 TL arası edeceğini söyleyebilirim. Çok kötü durumdaysa 3000 TL'ye bile düşebilir.

Çözüm

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim
Çok kötü durumdan kastınız nedir hocam sistemsel olarak hiçbir zarar görmedi sadece 2 tuşu değiştirdim onlarda da herhangi bir çalışma problemi yok sorunsuz çalışıyor bütün bilgisayar

Çok kötüden kastığım dış kozmetiği, dışının rengi attıysa, çok fazla çizik varsa gibi şeyler. Onlar da tahminimce yok ama belki vardır diye söyledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…