F Furyfly Hectopat Katılım 22 Kasım 2019 Mesajlar 17 18 Nisan 2020 #1 Casper F800 Laptop'um çöktü. CS:GO'dan çıktım ve 5 saniye sonra çat gitti. Tepki dahi yok açılmıyor Power tuşuna basıyorum tık yok lütfen yardım.
Casper F800 Laptop'um çöktü. CS:GO'dan çıktım ve 5 saniye sonra çat gitti. Tepki dahi yok açılmıyor Power tuşuna basıyorum tık yok lütfen yardım.
Yosemite Sam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2016 Mesajlar 2.522 Makaleler 3 Çözümler 26 Yer Amasya Geydoğan Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2020 #2 Adaptörden güç geliyor mu? Kontrol edin. Artı 0 Eksi
OceanCity Centipat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 5 18 Nisan 2020 #3 Oyun oynarken aşırı ısınma gibi bir şey olmuş muydu? elinle dokunmasan bile fpsin aşırı düşmüş müydü? Artı 0 Eksi
Oyun oynarken aşırı ısınma gibi bir şey olmuş muydu? elinle dokunmasan bile fpsin aşırı düşmüş müydü?
KS KS F Furyfly Hectopat Katılım 22 Kasım 2019 Mesajlar 17 18 Nisan 2020 #4 OceanCity dedi: Oyun oynarken aşırı ısınma gibi bir şey olmuş muydu? elinle dokunmasan bile fpsin aşırı düşmüş müydü? Genişletmek için tıkla... Evet hele csgo oynarken 20, 10 saniyelik droplar yiyordum Yosemite Sam dedi: Adaptörden güç geliyor mu? Kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey yok Artı 0 Eksi
OceanCity dedi: Oyun oynarken aşırı ısınma gibi bir şey olmuş muydu? elinle dokunmasan bile fpsin aşırı düşmüş müydü? Genişletmek için tıkla... Evet hele csgo oynarken 20, 10 saniyelik droplar yiyordum Yosemite Sam dedi: Adaptörden güç geliyor mu? Kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey yok