Dostum 1 haftadır her konunun altına Monster Facebook grubuna gir bir bak yazıyosun. Kullanmadığın etmediğin markadan neden soğutuyorsun milleti?
Monster, MSI markasına göre elbette kasa malzemesi açısından daha aşağıda kalacaktır. Elbette MSI kadar yüksek sermayesi olan, deneyimli yazılımcıları olan bir marka değil. Ama facebookta gördüğün postlardan marka kalitesini manipüle etme çabanı da son bir haftadır anlamış değilim.
Almadan önce ürünü görüyorsunuz. İnternetten alışveriş yapmasanız bile firma size 15 gün içerisinde koşulsuz şartsız para iadesi teklif ediyor. Hatta garantide bir problem çıkınca çoğu zaman para iadesi de teklif ediyorlar.
Şimdi bana bunları yazdığım için ''Monster'da mı çalışıyorsun vb.'' diyip dalgaya alanlar olacaktır. Size zorla bilgisayar aldıran yok. Gidip Monster parasıyla MX150'li bir MSI alın. Neden mi? Çünkü facebook grubu Bir bitmediniz...
Casper'dan normal "notebook" ne kadar alınır orasını bilemem lakin "Excalibur" serisi gayet kaliteli ürünlerden oluşturuldu. Unutmadan şunu eklemek lazım her markanın kötü ve iyi serileri bulunuyor.
Casper'dan normal "notebook" ne kadar alınır orasını bilemem lakin "Excalibur" serisi gayet kaliteli ürünlerden oluşturuldu. Unutmadan şunu eklemek lazım her markanın kötü ve iyi serileri bulunuyor.
Dostum o paraya MSI alınır ama 1050ti veya 1060 gelir ama çok doludur laptop. Alacaksanda Caspert alma Monster al. Tabi illa alacam diyorsan Caspert al ve burada incele düşüncelerimizi değiştir bizim.
Teknosa Hepsiburada Mediamarkt yorumlarına baktım. Hepsi gayet olumlu. Zaten G750 Nisan sonunda çıkmış. Bence alınabilir. O fiyata 7700HQ-16GB Ram-1TB HDD-256GB SSD-GTX 1070 ve 4K bir ekran çok iyi.