Casper G770 laptopa HDD taktım fakat işletim sistemi düzgün çalışmıyor

Elinizde başka HDD ya da hard disk varsa laptop a monte edip tekrar Windows 10 kurun ve Microsoft'un kendi sitesinden indirin sorun hard diskte olabilir.

Elinizde başka HDD ya da hard disk varsa laptop a monte edip tekrar Windows 10 kurun ve Microsoft'un kendi sitesinden indirin sorun hard diskte olabilir.
Başka hdd yoktu sadece 80 gb lik var aslında olursa alacaktım ama aldığımda sorun çıkmayacağı ne malum...

Bir ayrıntı dikkatimi çekti. USB imajini HDD'ye kopyaladım diyorsunuz. Yani düz boot ettiniz.
USB'den boot etmeyi denediniz mi?

Bir ayrıntı dikkatimi çekti. USB imajini HDD'ye kopyaladım diyorsunuz. Yani düz boot ettiniz.
USB'den boot etmeyi denediniz mi?
Usb imajı derken yani install.wim in içindeki temiz Windows dosyaları demek istemiştim.

Vallahi bende 2020 model bir Hometech Alfa 500C var belki de toplamda 100 işletim sistemi bile kurdum ama hala taş gibi.

Hayır. HDD'yi laptopa taktiktan sonra, USB'yi de laptopa takıp, USB'ye yazdığınız Windows'u, USB'den boot edeceksiniz. Biraz karışık oldu yazı ama bu şekilde anlatabildim. Format atarken yapıldığı şekilde yani.

Tek sorun driverları sadece kurulu olarak geldiği Windows 10 da vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…