Casper G770 laptopta MUX Switch yok

peropero

Femtopat
Daha fazla  
Başlıkta da söylediği gibi, Casper'in kendi sitesinde reklamı verildiği halde G770 modelinde MUX Switch özelliği bulunmuyor. BIOS güncellemesini henüz yapmadım fakat bir bağlantısı var mı emin değilim. i5 12. nesil 3050 modelini almıştım. Casper Excalibur Laptop Oyun Bilgisayarı G770 - Casper aşağı kaydırırsanız bu modelde MUX Switch olduğu yazısını göreceksiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıkta da söylediği gibi, Casper'in kendi sitesinde reklamı verildiği halde G770 modelinde MUX switch özelliği bulunmuyor. BIOS güncellemesini henüz yapmadım fakat bir bağlantısı var mı emin değilim. i5 12. nesil 3050 modelini almıştım. Casper Excalibur Laptop Oyun Bilgisayarı G770 - Casper aşağı kaydırırsanız bu modelde MUX switch olduğu yazısını göreceksiniz.

Gerçekten yok mu bende aynı modeli kullanıyorum tabii cahilikten ne olduğunu araştırmadım peki Casper'ın resmi sayfasında olmasına rağmen bu donanım G770'te neden yok.

Gerçekten yok mu bende aynı modeli kullanıyorum tabii cahilikten ne olduğunu araştırmadım peki Casper'ın resmi sayfasında olmasına rağmen bu donanım G770'te neden yok.

Casper MUX Switch'e sahip yeni jenerasyon bir G770 planlayıp yapmamış olabilir. Şimdiye kadar yaptığım araştırmalarda bir tane bile MUX Switch'e sahip G770 modeli bulamadım. Bu paylaşımı yaptıktan sonra da laptopu ikince el satıp üzerine biraz daha para koyup hazır masaüstü sistem aldım kendime bir daha da giriş seviyesi laptoplara dokunmam zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı