Casper G850 Performansı nasıldır?

öncelikle casper dan kurtulmana çok sevindim. 1 önerim var parayı ne zamana toparlarsın bilmiyorum ama iyi bir 4 gb veya 16 gb ram takviyesi gerekicek günümüz oyunların da 8 gb az kalabiliyor

bir de kendi görüşüm olarak win 10 yerine win 8.1 pro kur. Win 10 denemek için kurdum fortnite da 160 fps alırken 90 a düştü geri döndüm win 8.1 pro ya. Tabi sen bilirsin

Şuan ki bilgisayarımda 8.1 pro kullanıyorum gayet memnunum ama en güncelini kurmak her zaman iyisi değil midir ? Yazın 8 gb ram +120 gb ssd alacağım

Casper Excalibur G850
Arkadaşlar babam hediye olarak bu laptopu almış, gelmesini bekliyoruz PUBG performansı nasıl bir bilginiz var mı?

Ben 2 senedir kullanıyorum 2 seneden sonra infilak eder gibi pili bittiğinde FPS aşırı dercede düştü.
Servise gönderdim FPS sorunu var diye pil değiştirme talep ettim değiştirdiler ama FPS sorunu geçmedi ve fps sorunu yok diye geri göndrediler.
AVG Tune up kullanınca arttı fakat bir kere pili bitip kapandığından beri bu yazıyı bile kasarak yazıyorum. (Yalan değil video bile atarım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…