Casper G911 kasalar nasıldır?

Erazer model hele hiç alınmaz CPU soğumuyor testlere bakabilirsiniz

O işlemcinin gücünden kaynaklı oyunlarda kısıtlamasız 90 derecelerde geziyor ve throttle yapmıyor. Throttle yapsa bile kısıtlama ile çözülür dert değil.

Desteğiniz için teşekkür ederim. Ama konu başlığı ile konu içeriği çok değişik oldu. aslında Casper'ın G911 kasalarını sormuştum Clevo kasa mı yoksa Tongfang kasa mı diye. Laptop önerisini başka konu başlığında açacaktım. Monster Clevo kasalar kötü ama Tongfang kasalı modelleri iyi diye biliyorum. MSI laptopların bazılarında da Clevo kasa kullanılıyormuş yani bu Clevo kasaların geneli kötü diye biliyorum. Laptoplarda Clevo kasa olup olmadığını nasıl anlarım onu öğrenmek istemiştim aslında bu konu başlığında.

Isınan bir cihaz bu nedenle fan sesi farklı markalara göre yüksek.
Throttle söz konusu, ısınınca tam performans vermiyor.
Bir de 80-85k gibi bütçelerde bu tarz markaları önermem şahsen.
Ben 2 sene önce aldım. 4060, i7 13700HX işlemcili en düşük fiyatlı cihaz buydu diğerleriyle arasında 10-12K oynuyordu mecburiyetten almıştım.
@Left Space

İfadeler: kxy
Bende G770 kullanıcısıyım hiç throttle ile karşılaşmadım. Max 90 derece oluyor işlemci daha da yukarı çıkmıyor sabit bir şekilde kalıyor. Sıcaklık yüzünden fps drop falan yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…