Casper G911 laptopun test sonuçları

addictivekoala

Femtopat
Daha fazla  
Tam adıyla Casper Excalibur G911.1180-BQ70X-C versiyonunu yaklaşık 2 hafta önce kampanyalı fiyattan satın aldık. Bildiğiniz üzere Casper markasının pek bir güvenirliği yok. Ancak fiyat performans olarak düşündüğümüzde uyguna geldiğini düşündük ve aldık neyse uzatmayayım lafı, model hakkında internette pek inceleme sonucu bulamadım olanlar ise ekseriyetle reklam sosuna bulanmış gibiydi. Laptop elimize geçtikten sonra forumlardan okuduğum birkaç test yaptım ve sizlerle paylaşmak istedim. Paylaştığım test sonuçlarını iyi kötü eleştirel olarak yorumlayabilirseniz çok memnun olurum?

Sistem Özellikleri:

İşlemci: 11. Nesil Intel® Core™ i7 11800H İşlemci
RAM: 16 GB DDR4
Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® RTX3070 8 GB 256 Bit GDDR6
Depolama 1TB M.2 SSD PCle 3.0 (Okuma: 1750MB/s - Yazma: 1685MB/s)
Ekran: 16.0" QHD IPS 165Hz 5ms 100% sRGB 500NIT

Aşağıdaki raporların topluca Drive'daki hali:

AIDA 64 Raporlarım:

************************************************************************************************************
CPU-Z Raporlarım:

************************************************************************************************************
Crystalldiskmark Raporlarım:

FurMark Raporlarım:

GPU-Z Raporlarım:

HWiNFO Raporlarım:

Dosya Ekleri

• DESKTOP-FS2UAAQ.txt
    133,1 KB · Görüntüleme: 168
  • FurMark_0001.txt
    3,3 KB · Görüntüleme: 53
  • 12-Aralýk-2021_20-50.png
    37,9 KB · Görüntüleme: 70
Hocam 3070'in TGP değeri nedir ? Ayrıca mining denediniz mi hiç? Genel olarak bir sıkıntınız var mı ürün ile ilgili?

Hocam 3070'in TGP değeri nedir ? Ayrıca mining denediniz mi hiç? Genel olarak bir sıkıntınız var mı ürün ile ilgili?

Bilgisayarın 1. kullanıcısı ben değilim ama duyduğum kadarıyla herhangi bir sıkıntısı yoktu, laptopu alırken araştırdığımızda ekran kartı min 120 W max 140 W ile çalışıyor demişlerdi. Mining için de kullanılmadı diye biliyorum

memnun musunuz hocam? Bende aynı bilgisayardan alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…