Casper G911 vs ASUS ROG

Blackshark0709

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar iki laptop var biri Casper G911 13900HX 4070 ekran kartı 64 GB RAM 1 TB SSD ama ekran kartı kaç watt bilmiyorum. Diğeri ASUS ROG 4080 ekran kartı 175W 16 GB RAM 1 TB SSD 13650HX. Hangisini tercih etmeliyim? İkinci el alacağım. Aynı fiyat neredeyse, hangisini tercih edeyim?

Casper'ın watt değeri yüksektir fakat ROG varken G911 alınmaz. Bir sıkıntısı yoksa ROG alıp geçin ekran kartı olarakta daha önde kalıyor.

Casper'ın watt değeri yüksektir fakat ROG varken G911 alınmaz. Bir sıkıntısı yoksa ROG alıp geçin ekran kartı olarak da daha önde kalıyor.

Hocam ama ekran vs de sıkıntılı diyorlar FPS değerlerini bulamadım işte.

Aynı klasmanda bile değiller. Gidip görüp alacaksanız ve bir sıkıntı yoksa ROG tercih etmeniz daha iyi olacaktır. Ayrıca her şey Watt değeri de değil artık, 40xx serisinde daha düşük watt değerlerinde daha yüksek performans hedeflemeye başladılar. Oyunlar maksimum 100W kullandırtıyor. Eğer amacınız sadece oyun değilse video kurgu işiyle falan da uğraşıyorsanız watt değerinin önemi artıyor.

Hocam ama ekran vs de sıkıntılı diyorlar FPS değerlerini bulamadım işte.
Casper’ın ürettiği laptoplar piyasadaki en sıkıntılı modeller arasında. Bende de Excalibur 5060’lı bir laptop var ve saçma yerlerde ısınıyor. Şuanlık benim için büyük bir sorun değil çünkü oyuna çok vakit ayıramıyorum. Ama ROG varken Casper alırsanız pişman olursunuz. ROG’un kalitesine Casper asla ulaşamaz.

Hocam Flight SIM oynarım ileriye dönük olsun ama ikinci ele nütçem yetiyor bu ikisi aynı fiyatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…