Casper G920 mavi ekran hatası veriyor

İşletim sistemi
Windows 11

esayberekes

Femtopat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://we.tl/t-S8yTREsKpn
RAM
32
SSD veya HDD modeli
bilmiyorum
Ekran kartı
5070 Tİ Mobile
Anakart
Bilmiyorum
İşlemci
i9 14900-hx
Merhaba, daha önce konu hakkında bir başlık açmıştım. Sorun ne yazık ki devam ediyor. Yeni oluşan minidump dosyasını ekte bırakıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Tam performans için güe takılı oynamak gerek, kabul ediyorum.
Ancak alınan hataların güce takılı oynamak/oynamamakla alakalı olduğunu sanmıyorum.

Bilgisayarı açtığım her an önce fişi takıyorum. Tüm ayarları pil NVIDIA Denetim Masası hepsi performans ve harici GPU seçili şekilde kullanıyorum. Yine de çökmeler tüzünden oyunları açamıyorum açsamda 10-15 dk içinde çöküyor.

Belirttiğim testler ve işlemleri uyguladıktan sonra tekrardan değerlendirelim isterseniz.
Uygun mudur?

Windows üzerinden mdsched komutu ile RAM'i test etrim 1 adet 32 GB RAM var 2 aşamada kontrol etti sorun bulamadı ama dediğiniz şekilde tekrar kontrol edeceğim

Belirttiğim testler ve işlemleri uyguladıktan sonra tekrardan değerlendirelim isterseniz.
Uygun mudur?

RAM ve CPU testini yaptım hatalar çıktı hatta RAM fail verdi. Sanırım servise göndereceğim yine.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…