İlginiz için teşekkür ederim. Şu anki sıcaklıklarım şu şekilde. Cpu boşta 70 derece civarı, yükte 100 dereceye kadar çıkıyor.
Sorun cpu sıcaklığı yüzünden de olabilir çok deneme yaptım. Underclock bile yaptım. sorun düzelmedi.
Bu arada işlemcilerimiz de aynı.
Son olarak laptop da fan hızını arttırmak mümkün mü? Bir kaç program buldum. birtanesi Windows XP de çalışıyor sadece diğeri ise casper ile uyumlu değil. Windows XP de çalışanı bir yazılım ile 64 bitdede kullanılabiliyor diyen oldu doğrumudur?
2012 aralık ayında aldığım cky3210 modeli vardı casperın bende. garip olan şu ki teknoloji gerçekten çok garip bir şey, yakın arkadaşıma aynı modelin i7 lisini almıştık kendimin ki zaten i5 ti. ben sıcaklık vs bakımından hiç sorun yaşamama rağmen o fazlasıyla yaşamıştı. güç değerlerine bir bakmanı öneririm dostum nvidia denetim masası ve hd grapich denetiminden maksimum performansı seçmeni öneririm.
Benim bilgisayarda Casper boşta 50 - 55 derecede geziniyor. Yükte 60 dereceyi falan geçmiyor. Oyunda 95+ fırlıyor benimki daha iyi olmasına rağmen oyunda uçuyor PC. Bilgisayarım 4 yıllı geçiyor.