Casper GT 840M i5 Battlefield 4 Kasma

herkes bilmeden etmeden caspera bok atmış.4 aydır casper kullanıcısıyım.şu zamana kadar ısınma sorunu yaşamadım,oyun oynarken bile.oyun harici kasma sorunu da yaşamadım.performans olarak hep tatmin etti beni.bf4ü gerekli updateler,geforce experience de sisteme uygun grafik ayarı vs yapıldıktan sonra kasma sorunu yaşamazsın.ki i3 4000m+gt740m ekran kartlı laptopumda sorunsuz oynadım

Forumda bi tur at memnun kaç kişi var Casper' dan ben 8 yıl kulandım resmen ağlattı beni 4-5 ay kullanımla sorun görmezsin zaten.

tamam eski sürümler sorunludur vs ama artık önümüze bakmak lazım.

İnanın memnun kalan bir elin parmaklarını geçmez. Casper' ın yeni laptoplarının çoğu aynı i7 4700HQ işlemciye 820M koyan firmadır Casper. Aynı özellikteki başka firmaların laptoplarıyla karşılaştırıldığında neden ucuz sanıyorsunuz. Biri 2100 tl ama Casper 1500tl bu fiyatın bir nedeni var adamlar resmen beyin yıkıyor laptop satarken (çoğu satıcı yapıyor bunu).

peki grundigin son modelleri için ne düşünüyorsun?

Benim şahsi görüşüm MSI, ASUS, LENOVO, DELL, MONSTER, ACER V7 nitro ve V3-772G 850M, ALIENWARE bane göre bu markaların dışında laptop alınmaz birde hatırlayamadığım bazı markaların oyuncu serileri. Grundig hiç kullanmadım ama şunu söyleyebilirim bir Casper asla bir oyuncu laptopu olamayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…