Hocam bu konu için üye oldum yardım ederseniz çok sevinirim. Casper notebook var bende ekran kartı 635M oyunları falan onunla açamıyorum, nvidia yı kullanamıyorum sürekli hata veriyor. Model Kodu: CN.DXY3632A Model Adı: CASPER NİRVANA 15.6NB(CKY.3632-8T45v-F)
Teşekkürler, bende cky3230a olan model var gt635m. Win10'a geçtim bu yöntem ile kurdum ama sürücüleri devre dışı bırakarak, yoksa kurulmuyor hocam bilginize.
Teşekkürler, bende cky3230a olan model var gt635m. Win10'a geçtim bu yöntem ile kurdum ama sürücüleri devre dışı bırakarak, yoksa kurulmuyor hocam bilginize.
Ben kullanıyorum herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Kurulumu şöyle yaparım;
1) Pc'nin sürücülerini devre dışı bıraktım (youtube'den bak)
2) Java'nın son sürümünü yükle
3) Win 10 için olan nividia355 indir ve 1.sayfadaki anlatımı uygula.
Bu verdiğim sürücüyü konu başındaki ayarlara uyarak yükleyin ve sonucu bildirin.
*Sadece Win 10 x64 uyumludur.
*Bu sürücüyü kurmadan önce İntel gpu sürücünüzün kesin güncel ve kurlu olduğuna emin olduktan sonra kurun.
________
Yukarıdaki işe yaramaz ise altta verdiğim rar içindeki deneme1 içindeki dosyayı bugün verdiğim sürücüyü winrar ile dışarı çıkartın. Çıkarttığınız klasörlerin içinde verdiğim inf dosya adıyla uyuşan ile değiştirin. Bu şekilde çıkarttığınız yerden kurmayı tekrar deneyin. O da olmazsa anı işlemi deneme2 ile uygulayın. l2 deneme.rar
Murat hocam 358.50 Nvidia güncellemesini de yapabilir miyiz? Ben bu son sürümü yükledim ama pc kafayı yiyor, Google chrome açılmıyor bazen kendi kendine sayfa yenile filan yapıyor. Yani yükleyebiliyorum ama sorunlu grafiklerler, sorun var galiba.