maresta Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 6 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #1 Merhabalar bende Casper'ın H110M4-C2H anakartı var ve ben bu anakartta şu an hard disk takılı ben bu anakarta SSD takmak istiyorum fakat kablo göremedim bu anakart 2 tane disk destekliyor mu?
Merhabalar bende Casper'ın H110M4-C2H anakartı var ve ben bu anakartta şu an hard disk takılı ben bu anakarta SSD takmak istiyorum fakat kablo göremedim bu anakart 2 tane disk destekliyor mu?
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.614 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 22 Haziran 2021 #2 SATA kablosu gerekir. Zaten SATA power PSU’dan çıkar. Artı 0 Eksi
KS KS maresta Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 6 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #3 Tekin Alakuş dedi: SATA kablosu gerekir. Zaten SATA Power PSU'dan çıkar. Genişletmek için tıkla... Yani destekliyor mu kablo alırsam kullanabilir miyim? Artı 0 Eksi
Tekin Alakuş dedi: SATA kablosu gerekir. Zaten SATA Power PSU'dan çıkar. Genişletmek için tıkla... Yani destekliyor mu kablo alırsam kullanabilir miyim?
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.614 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 22 Haziran 2021 #4 maresta dedi: Yani destekliyor mu kablo alırsam kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet, kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
maresta dedi: Yani destekliyor mu kablo alırsam kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet, kullanabilirsiniz.