Casper H36 Düşük Performans Sorunu

Canalpd

Hectopat
Daha fazla  
Bu dizüstü bilgisayarı bir yakınımdan ikinci el olarak aldım. Bilgisayarın özellikleri aşağıda mevcut. CS:GO oynarken, en düşük ayarlarda ve 1366x768 çözünürlükte 15-30 FPS arası oynatıyor. Acaba CS:GO mu ağır geldi dedim ve sırf test etmek için GTA Vice City yükledim, o oyunda bile sürekli donmalar oluyor. -fps testi yapamadım, fakat oyun çok kasıyor- Sistem çok mu kötü veya bir sorun mu var?
Ekran Görüntüsü (2).png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayar şuan internete bağlı olmadığı için bu şekilde atmak durumundayım. Farklı bir yöntem var mı ekran kartını öğrenmek için?
IMG_20171228_173916.jpg

Onun da fotoğrafını atar mısınız?

İlk mesajdaki fotoğrafta aygıt yöneticilefi bölümünde yazıyor

Bu dizüstü bilgisayarı bir yakınımdan ikinci el olarak aldım. Bilgisayarın özellikleri aşağıda mevcut. CS:GO oynarken, en düşük ayarlarda ve 1366x768 çözünürlükte 15-30 FPS arası oynatıyor. Acaba CS:GO mu ağır geldi dedim ve sırf test etmek için GTA Vice City yükledim, o oyunda bile sürekli donmalar oluyor. -fps testi yapamadım, fakat oyun çok kasıyor- Sistem çok mu kötü veya bir sorun mu var?
Eki Görüntüle 273521

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı