Casper H36 Düşük Performans Sorunu

Canalpd

Hectopat
Daha fazla  
Bu dizüstü bilgisayarı bir yakınımdan ikinci el olarak aldım. Bilgisayarın özellikleri aşağıda mevcut. CS:GO oynarken, en düşük ayarlarda ve 1366x768 çözünürlükte 15-30 FPS arası oynatıyor. Acaba CS:GO mu ağır geldi dedim ve sırf test etmek için GTA Vice City yükledim, o oyunda bile sürekli donmalar oluyor. -fps testi yapamadım, fakat oyun çok kasıyor- Sistem çok mu kötü veya bir sorun mu var?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartının modelini tam bilmiyorum. İçini açıp bakmak dışında nasıl öğrenebilirim?

Öncelikle işlemcisi kötü olarak tabir ettiğimiz ''1. nesil bir işlemci''. Fakat önemli olan ekran kartı. Ekran kartınızı belirtirseniz, kesin bir tanı söyleyebilirim...

Bilgisayar şuan internete bağlı olmadığı için bu şekilde atmak durumundayım. Farklı bir yöntem var mı ekran kartını öğrenmek için?

Ekran kartı onboard, yani düşük performanslı bir GPU. CS:GO kasması normal yani. İ7 olsa bile 1. nesil olduğu için performansı çok düşük.

Amd ekran kartını neden kullanmıyor? Aygıt yöneticisinde o da var

Onun da fotoğrafını atar mısınız?

İlk mesajdaki fotoğrafta aygıt yöneticilefi bölümünde yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…