Evet arkadaşlar malesef 2 yıl önce bir hata yaptik casper kasa aldık her neyse özellikleri i3 3240 3.4 GHz HD 7350 kart ve 4 GB RAM anakartida H61M v2 gibi bir şeydi ben bu PC'ye 1 ay önce MSI GTX 750ti taktım sorunsuz çalıştı oyunlarda iyi FPS veriyor fakat oyunu assaya alip işte youtube face vs açınca tekrar oyuna girince hafif drop oluyor FPS'de çok nadir ama böyle 3 5 dk'da oluyor drop ve nedense pc yavasliyordu. bu aynı şey bilgisayar 5 6 saat çalışırken de gecerliydi nadir ama olunca can sıkan bir şey her neyse asıl konuya gelelim.
Şimdi ben bu sorunu RAM'lerde buluyorum 4 GB RAM ve markasız casper ne taktiysa artik tek modül ve baya eski gibi rengi yeşil ordan anlayin artik. Fazla Program acinca pc'de yavaslama oluyodu bende anakartta 2 tane slot var gidiyim vatana gskill 4x2 1600 mhz ram'lardan alayim ve şimdiki ramin yerine takiyim diyorum. Bu arka planda program acinca bilgisayar yavaslamasin yani onu engellesin yeter işlemci fena değil idare ediyor ama fazla program acamiyorum. Bilgisayarda ee nediyorsunuz işe yarar mi ?