Casper H81H3-M7 USB portları çalışmıyor

TheNigxt

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba gençler. Bugün küçük bir olay yaşandı. İlk başta format atmak için arkadaşıma flash bellek aldım sonrasinda flash bellek arka anakart yerine girdiğinde çalışmıyordu. Biz de sonrasında arkadaşım Windows 7 yukleyecegi için ve bazı anakartlarda internet driver sikintisi oluyordu diye Windows 7'nin internet driverini indirdik (donanım kimliğine bakarak yapıldı). Sonrasında kontrol etmek için setupu açıp kontrol edip geri kapattım fakat kapattıktan sonra hiçbir şekilde mouse ve klavye çalışmıyordu. Sonrasında ön USB yerlerine takip bir şekilde klavye ve fareyi calistirdik ama arka taraf da calismiyordu. BIOS'u resetledim (jumper) sonrasında öndeki USB yerinde sadece 1 port çalışmaya başladı. Şu an sadece klavye veya çıkardığımızda fareyi kullanabiliyoruz.
Anakart: Casper H81H3-M7

En kısa sürede yardımlarınızı bekliyoruz.

Güncelleme: Ek olarak eskiden BIOS ekranının hangi tuşları basilacagina gösterirdi ve Windows'un logosu yerine anakartin logosunu gösterirdi şimdi ise hiçbir şey olmadan Windows 10'un manzarasını gösteriyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…