OrhunCil Kilopat Katılım 20 Şubat 2016 Mesajlar 317 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2016 #1 Merhabalar, benim Casper marka bür bilgisayarım var. Bilgisayarımdaki RAM bazı oyunlarıma yetmediği için yeni bir RAM takmak istiyorum. Marka bilgisayarın RAM'i değişebilir mi ? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2016
Merhabalar, benim Casper marka bür bilgisayarım var. Bilgisayarımdaki RAM bazı oyunlarıma yetmediği için yeni bir RAM takmak istiyorum. Marka bilgisayarın RAM'i değişebilir mi ?
Ahmet Akbulut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2015 Mesajlar 1.118 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Eylül 2016 #2 Şuan bilgisayarda kaç GB ramin var? Eğer 8 ise upgrade yapmana gerek yok.
OrhunCil Kilopat Katılım 20 Şubat 2016 Mesajlar 317 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2016 #3 Ahmet Akbulut dedi: Şuan bilgisayarda kaç GB ramin var? Eğer 8 ise upgrade yapmana gerek yok. Genişletmek için tıkla... 4 GB
Ahmet Akbulut dedi: Şuan bilgisayarda kaç GB ramin var? Eğer 8 ise upgrade yapmana gerek yok. Genişletmek için tıkla... 4 GB