Casper i5-4200M Sistem Sürücü Kurduktan Sonra Oyunlarda Kasma

POTPREOSE

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Technopat Ailesi. Bundan önce notebookum kasıyor diye bir konu daha açmıştım ama bir sonuca varamamıştım. Bilgisayarımda ekran kartı yüklü değilken oyunlarda hiç kasma olmuyor ama ekran kartını yüklediğimde oyun oynarken 2 dakika sonrasında oynanılmıyacak derecede kasıyor. Bunun sebebi nedir, ne yapmam gerekir? (Bilgisayarıma uyumlu driver indiriyorum.)

• WİNDOWS 8.1 PRO 64 BİT
  • Intel Core i5-4200M 2.50GHz 8GB RAM
  • Nvidia GeForce GT 740M

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıkta capslock kullandığım için mesaj gönderememe yasağı yedim kusura bakmayın. Kurduğum sürücü Nvidia GeForce GT 740M. (Notebook serisi için.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Samet bey dediğiniz uygulamaları yaptım DDU ile sürücüyü kaldırdım ve verdiğiniz link ' deki sürücüyü indirdim ve kurdum birazdan oyunu açacağım inşallah aynı problemi yaşatmaz sizi bilgilendireceğim bu konuda ve yardımcı olmaya çalıştığınız için gerçekten size teşekkür ediyorum.

Samet bey malesef ki hala aynı sorun devam etmekte size yaşadığım sorunu anlatayım oyuna girdiğim zaman ilk 45 saniye oyunu 50 - 60 fps arası akıcı bir şekilde oynuyabiliyorum ama 45 saniye sonra oyun birden bire 50 - 60 fps ' den 8 - 2 fps ' e düşüyor ve 2 dakika sonra düzeliyor ardından tekrar aynı fps oluşuyor saat gibi bir döngü içerisinde bunu her oyunda yaşıyorum en düşük grafikli bir oyunda dahi bilgisayarı kullanamaz hale geldim

Kardeşim bendede benzer bir sorun var. Fps hiç sabit kalmıyor yani mesela Fps 60 iken birden 55 veya 58 olunca kasiyormuş gibi algılıyorum. Arkadaşim kasmıyor diyor fakat ben kasiyormuş gibi algılıyorum. Akıcı değilmiş gibi hissediyorum. (350.12 kurulu)
Sistemim;
Nvidia Geforce GT 740M
İntel Core i5 4200U
8GB Ram

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…