Casper İ5 4570 GT630 vs İ7 4770 GT630 hangisini almalıyım?

Arkadaş casper almaya kararlı gibi. Ama para kaybı bence, toplama bilgisayar iyidir

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer o söylediğin çöplerden birini alırsan ilerde pişman olursun. Ama yine de sen bilirsin.

Peki şimdi herkese soruyorum bu parçalar iyi midir ? legend706 sana güvenemediğimden değil herkezin fikrini almak istiyorum. Çünkü bu alacağım son PC olur heralde...

Arkadaşın verdiği liste bence iyi, işini görür.

Benim görüşüm, 250 lirayı Windows lisansı için ayırın. Diğer kalan parçaları ona göre arkadaşlar yazsın. Siz gidip onlara listeyi verin. Vatan Bilgisayar sistemi kurar ve hazır halde size verir. Lisanslı sistem olması daha iyi.

Sırf Windows için o kadar para dökmeye gerek yok bence, DreamSpark'tan veya daha ucuza satan yerlerden ürün anahtarı satın alabilir.

O değilde ben bu siteye ilk girdiğimde bu site de nerden çıktı felan gibi düşünüyodum. Chip Online, Donanımhaber gibi siteler varken bu da ne diyodum. Ama şimdi gördüm ki bu site bütün sitelere bin basar.Konuyu açalı yaklaşık 20 dk oldu 3 sayfa lık mesaj yazdınız çok teşekkür ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…