Casper İ7 4702MQ'lu notebook aşırı ısınıyor

Makaleler
10
Yer
Muğla
Daha fazla  
Profil Kapağı
1526212193
Casper dizüstü bilgisayar kullanıyorum. Oyun oynarken Gpu 79-85 Cpu ise 85-95 derece arası. Dolayısıyla işlemci sürekli frekans düşürüp darboğaz yaratıyor. Normalde ilk 5 dakika 60 FPS oynadığım BF3 sonrasında 30-40 FPS'e geriliyor. Soğutucu kullanıyorum, fan temizliğini yaptım, termal macunu yeniledim(Noctua NT-H1) yine de aşırı ısınıyor. Bir türlü çözüm bulamadım. GTA 5 oynarken 80-90 arası oluyor. Ekran kartım GT 745M işlemcim İ7-4702MQ.

Kullanılan bileşenlerin kalitesizliği yüzünden bir süre sonra temizleseniz bile ısınma sorununa engel olamayabiliyorsunuz maalesef. Bu tür makineler çok sık geliyor elimize. Kartı 0 gibi temizlememize rağmen ısı değerlerinde en ufak bir değişim olmuyor.

Yaz tatilinde notebook istiyordum 1.5 sene kadar önce sürpriz olsun diye bunu almışlar. O zamanlar LoL oynadığım için pek bir şey fark etmedim 300 FPS veriyordu zaten ama insan böyle hediye olmaz olsun diyor. Normalde oyunlarımı konsolumda oynarım ama arada arkadaşlar ile BF3 girmek için giriyorum bilgisayara oyundan soğutuyor insanı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…