Casper i7 970 Sistemi Yükseltme

Björk™

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Öncelikle foruma yaklaşık 30 dk önce kayıt oldum. Çok yardımı dokunmus bu sitenin sorunumunda en iyi burada çözülebileceğini düşündüm.
Casper Nirvana Masaüstü pc'ye sahibim 5 senelik emektarım kısaca şuana kadar tüm oyunları kaldırdı açtı ancak malum oyun teknolojisi gelişiyor artık sistemimde donmalar olmaya başladı. Yeni nesil oyunların çoğunu açmıyor.

Sistem Özelliklerim;
Sapphire AMD Radeon HD 5500 Series ekran kartı
İntel Core i7 870 @2.93 Ghz turbo boost 3.6 Ghz İşlemci
Pegatron ipmip-h55-gen Anakart
350 Watt standart casper psu
4 GB (2x2) Ram

Benim sorunum şu sistem özelliklerinde yazdıgım çoğu parçayı zaten değiştiricem (işlemci Hariç) ancak sizce anakartımı değiştireyim mi yoksa aynı kalsın mı?

Sisteme Yeni Montaj Yapacağım Parçalar:

MSI R7 370 GAMING 2G GDDR5 2 GB 256 Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı

ASUS H61M-PRO Intel H61 Soket 1155 DDR3 1600MHz VGA&DVI Anakart

GSKILL 4GB Value DDR3 1600MHz CL11 Tek Modül Ram (İKİ ADET ALINICAK)

ZALMAN ZM500-LE SERİSİ 500W GÜÇ KAYNAĞI

Yeni Parçaların Toplam Fiyatı:1004 TL

Yeni parçalarda bunlar anakartımı değiştirmesem ekran kartı ile ilgili bir sorun yaşar mıyım ya da hazır elim değmişken anakartı da yenileyeyim mi? Ayrıca alıcagım ekran kartının boyutu malum casper kasaları eski nesil oldugu için küçük herhangi bir sorun çıkartır mı? Şimdiden teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM, Ekran Kartı ve PSU değişse yeterli olur. Anakartı değiştirmene gerek yok.

Almayı düşündüğünüz anakart işlemci ile uyumlu değil dikkat edin. Ekran kartları uzun oluyor. Elinizdeki kasaya almayı düşündüğünüz ekran kartı sığıyor mu kontrol edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…