Garantiyi salla kardeşim benimde pc casper neo aldım şimdide forumlarda hangi ekran kartını alsam diye sürünüyorum benimde 2 yıl garantim vardı sadece bir kez beleş format attırdım okadar saten 2 sene sonra yavaş yavaş sorunlar çıkıyor benim alalı 7 sene oldu ilk 2 sene bişe olmadı 4 sene sonra ekran kartı yandı 5 sene sonra psu ses çıkartmaya ve kasa titremeye başladı 6 sene oldu harddisk ve dvd rom bozuldu
aynen öle oldu toplama alsaydın keşke senin psu kaç watt onu YAZ saten gtx 750 ti az güç tüketiyor MSI modelini al alacaksan dedim gibi psu kaç watt onu yaz garantiyi de salla hiçbirşey olmaz hatta korkuyorsan bişey olur mu diye casper kasaların kapağın arkasında etiket olur açarsanız garantiden çıkar diye onu çıkartma birde yapışkanı elleme
pc ye zarar vermeden ramleri filan sakın dokunma yoksa pc açılmaz bişe oldu diye korkarsın başıma gelmişti
ram çıkarttım ama tam otutturmamışım her neyse aç kasayı ekran kartını tak pc de bi sıkıntı çıkarsada içini açıp eski kartı takarsın bence anlamazlar