P pekmezömer Hectopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2018 #1 Çözünürlüğü yükseltmiştim sonra kriter dışı hatası aldım. Windows10 kullanıcısıyım, ne yapmalıyım? Bilgisayarımın markası Casper. Yardımcı olursanız sevinirim. Dosya Ekleri IMG_20180125_200638.jpg 385,1 KB · Görüntüleme: 124 Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ocak 2018
Çözünürlüğü yükseltmiştim sonra kriter dışı hatası aldım. Windows10 kullanıcısıyım, ne yapmalıyım? Bilgisayarımın markası Casper. Yardımcı olursanız sevinirim.
Cezalı Kilopat Katılım 6 Kasım 2017 Mesajlar 553 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2018 #2 Monitörünüz ayarladığınız çözünürlüğü desteklemiyor. Farklı bir monitör/televizyona bağlayıp çözünürlüğü düşürmeyi deneyebilirsiniz. Bunun dışında ekran kartınızdan çıkış alıyorsanız anakart üzerinden almayı deneyebilirsiniz.
Monitörünüz ayarladığınız çözünürlüğü desteklemiyor. Farklı bir monitör/televizyona bağlayıp çözünürlüğü düşürmeyi deneyebilirsiniz. Bunun dışında ekran kartınızdan çıkış alıyorsanız anakart üzerinden almayı deneyebilirsiniz.