Merhaba. Başlıkta belirttiğim gibi, laptopu acıyorum. Casper yazısından sonra birkaç defa bip bip diye ses çıkardı. Windows logosu geldi resimdeki hatayı verdi. Ardından bilgisayarı kapatıp tekrar açtım, yine bip bip diye birkaç defa ses çıkardı. Windows logosundan sonra şifre ekranı geldi. Şifreyi girdim, giriş yaptıktan sonra tekrar kapandı. Sıkıntı ne olmuş olabilir?
Video linkini'de bırakıyorum. 20.saniye'den sormasını izleyebilirsiniz.
Bilgisayardan gelen bip sesleri ve anlamları nelerdir? Birden fazla kısa gelen bip sesi : Anakart arızasıdır. Sürekli bip sesi : güç kaynağı arızasıdır...
www.playlaptop.net
Bilip bilmeden kimseyle dalga geçme bidaha olur mu?
Bilgisayardan gelen bip sesleri ve anlamları nelerdir? Birden fazla kısa gelen bip sesi : Anakart arızasıdır. Sürekli bip sesi : güç kaynağı arızasıdır...
www.playlaptop.net
Bilip bilmeden kimseyle dalga geçme bidaha olur mu?
Bu sizin işlemcinizin bilgileri. Bize lazım değil. Eğer bilgisayar açılıyorsa bu programı yükleyip anakartınızı öğrenebilirsiniz. Eğer bilgisayar açılmıyorsa laptopun kutusunda anakartın ne olduğu yazıyordur.
Bu sizin işlemcinizin bilgileri. Bize lazım değil. Eğer bilgisayar açılıyorsa bu programı yükleyip anakartınızı öğrenebilirsiniz. Eğer bilgisayar açılmıyorsa laptopun kutusunda anakartın ne olduğu yazıyordur.
Bugün Laptobun harddiskini söküp taktım. Ardından ramları yerinden söküp uçlarını temizleyip geri taktım. Çalıştırdım çalıştı. Dediğiniz programı kurdum. Kuruldu. Geçen ki gibi 3-4 defa bip sesi çıkardı ardından sustu ve pc kapanmadı. 20 dk takıldım, 10 dk gta sa oyununu açtım kapanma olmadı. Şimdi sıkıntı neredeydi anlayamadım..