Casper laptop açılırken boot menu çıkıyor

termina3940f

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, benim bir Casper Nirvana S500 laptopum var ve bazen açınca sol üstte checking Media yazıyor ve boot menu ekrani çıkıyor, ben de ne yapacağımı bilmediğim için kapatmak tuşundan kapatıyorum ve dediğim gibi bazen bu ekran çıkıyor bazen de çıkmıyor, bu ekran gelince ne yapmalıyım?
Merhaba benim bir Casper Nirvana S500 laptopum var ve bazen açınca sol üstte checking Media yazıyor ve boot menu ekrani çıkıyor bende ne yapacağımı bilmediğim için kapatmak tuşundan kapatıyorum ve dediğim gibi bazen bu ekran çıkıyor bazen de çıkmıyor bu ekran gelince ne yapmalıyım?
Çıkan ekranlar da bu şekilde.

Dosya Ekleri

• IMG_20240713_153814.jpg
    IMG_20240713_153814.jpg
    154,7 KB · Görüntüleme: 92
  • IMG_20240713_153836.jpg
    IMG_20240713_153836.jpg
    76,5 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, benim bir Casper Nirvana S500 laptopum var ve bazen açınca sol üstte checking Media yazıyor ve boot menu ekrani çıkıyor, ben de ne yapacağımı bilmediğim için kapatmak tuşundan kapatıyorum ve dediğim gibi bazen bu ekran çıkıyor bazen de çıkmıyor, bu ekran gelince ne yapmalıyım?

Kullanmış olduğunuz disk arızalı olabilir.

HDD veya SSD arızalanmış olabilir. Masaüstüne erişebiliyorsanız Hard Disk Sentinel'den disklerin sağlığına bakın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı